Wij zijn open! Voor uw en onze veiligheid hebben we een aantal maatregelen genomen rondom Coronavirus. Lees hier meer.

Nieuws Coronavirus

Belangrijke informatie rondom het coronavirus en onze dierenklinieken

Natuurlijk hebben wij de nodige maatregelen getroffen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat een bezoek aan onze kliniek anders zal gaan dan u van ons gewend was. Toch hopen wij u snel weer te kunnen ontmoeten in ons dierenziekenhuis en dat u zich bij ons in het verleden, het heden en in de toekomst welkom en veilig zult voelen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u extra vragen heeft over de gezondheid van uw huisdier, ook over het coronavirus. Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

• Algemene maatregelen
  • Afhalen van voeding en medicatie

Algemene maatregelen

Ook wij willen de verspreiding van het coronavirus helpen voorkomen! Wij zijn zoals gewoonlijk geopend, maar hebben wel ons beleid aangepast.

Wat doen wij?

• Wij blijven klaar staan voor u en uw huisdier!
  • Hoe aardig wij u ook vinden, wij geven u geen hand.
  • Wij letten nog meer op de hygiëne in de praktijk, ontsmetten onze handen, de tafels, instrumentarium, deurklinken enzovoorts.
  • Medewerkers met gezondheidsklachten werken niet op de praktijk.
  • Onze koffie- en theefaciliteiten zijn gesloten.

Wat vragen we van u?

• Wij vragen u niet naar de praktijk te komen als u verkoudheidsklachten, hoest of koorts heeft.
  • Wij verzoeken u zo veel mogelijk afstand houden tot de andere huisdiereigenaren in en om de praktijk.
  • Voor vragen of advies staan onze medewerkers staan u graag op anderhalve meter afstand te woord!
  • Bel voor het ophalen van voeding of medicatie bij voorkeur vooraf naar ons ziekenhuis. Onze medewerkers kunnen dan zorgen dat de producten besteld worden (indien nodig) en al voor u klaar liggen als u langskomt.
  • Kom niet met meer personen dan nodig naar onze praktijk. Er mag één begeleider per dier in de spreekkamer mee.
  • In onze praktijk is desinfectievloeistof voor uw handen bij binnenkomst beschikbaar. Maak hier ook gebruik van!
  • Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij voorlopig geen visites rijden.
  • Wij vragen u te pinnen en niet contant te betalen.
  • Wij vragen u in de spreekkamers een mondkapje te dragen.

Wij danken u voor uw medewerking!

Afhalen van voeding en medicatie

Wij vragen u dringend om ons van tevoren te bellen om de voeding of medicatie van uw huisdier bestellen, zodat wij deze voor u klaar kunnen leggen. Als dit niet op voorraad is, zullen wij contact met u opnemen als deze aangekomen is. Zodoende kunnen we teleurstellingen voorkomen en zorgen dat u niet onnodig onderweg bent of in de praktijk moet wachten.